Fra den 2/1 - 28/6 2013 rejser vi jorden rundt. Rejseruten er: Uruguay, Argentina, Chile, Australien, Thailand, Burma, Indonesien, Borneo og Singapore. På denne blog vil vi løbende skrive om turen.

Janne og Esben

torsdag den 10. januar 2013

Buenos Aires

Vores besøg i Buenos Aires er ved at være slut. Vi har tilbragt de sidste 4 dage i byen. Det er vores andet besøg i byen, så denne gang har vi ikke været så meget på sightseeing, men mere nydt byens puls, shopping og ikke mindst maden (is, empanadas, og bøffer). Det føles dog som om, vi har travet mindst lige så meget som sidste gang.

Denne gang har vi været på kunstmuseet Museo Nacional De Bellas Artes, hvor vi bla. har set malerier af Monet, Picasso, Rembrandt, Van Gogh samt adskillige argentinske kunstnere.

Museet ligger tæt på kirkegården i Recoleta, hvor mange af landets berømtheder ligger begravet, så vi kiggede lige ind for at se, om Evita stadigvæk lå der. Kirkegården en en hel by i sig selv, idet gravstederne består af små huse, hvori man kan kigge ind på kisterne.

Ellers har vi primært brugt dagene i bydelen Palermo, hvor vi har boet. Det er en bydel nord for centrum med mange restauranter og små butikker. Palermo er bl.a. kendt for at være hjemsted for de lokale designerbutikker, og området bærer på flere områder præg af at være en kreativ bydel i Buenos Aires.

Ligeledes har vi også tilbragt en hyggelig aften på en Flamenco bar, hvor lokale musikere spiller og synger.

I aften tager vi natbussen til Cordoba (Argentinas næststørste by), hvor vi vil prøve at leje en bil i nogle dage, så vi kan se lidt af området omkring byen.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar