Fra den 2/1 - 28/6 2013 rejser vi jorden rundt. Rejseruten er: Uruguay, Argentina, Chile, Australien, Thailand, Burma, Indonesien, Borneo og Singapore. På denne blog vil vi løbende skrive om turen.

Janne og Esben

tirsdag den 22. januar 2013

Mendoza - sidste stop i Argentina

I Mendoza har vi sat tempoet ned. Nu skal der slappes lidt af.

Hvis man ikke vidste det, så er det ikke umiddelbart til at se, at Mendoza er en ørkenby. Der løber vand i alle gader langs vejene, og store vejtræer skygger for solen, hvilket gør det behageligt at gå rundt i gaderne også selvom temperaturen normaltvist er over 30 gr. Ligeledes er der store springvand rundt omkring, som ligeledes leder tanken hen på, at det er en by med masser af vand.

Vi har indkvarteret os 4 nætter på hotel Argentino, som ligger lige ud til byen store plads - Plaza del Independencia.

Besøget har primært stået på afslapning samt god mad og så selvfølgelig på vinsmagning, idet Mendoza er verdenskendt for sine gode vine fra de omkringliggende vingårde. Alt i Mendoza handler om vin og alle butikker i byen har en velassorteret vinreol, selv tankstationerne.

Ud over vin er Mendoza også begyndt at gøre mere i olivenolie, og med Esbens store passion for olivenolie, skulle vi naturligvis også smage på de forskellige olivenolier, som området har at byde.

Efter 4 dages afslapning i Mendoza går turen nu med bus over andesbjergene og ind i Chile, hvor vi skal tilbringe vores sidste 10 dage i Sydamerika.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar