Fra den 2/1 - 28/6 2013 rejser vi jorden rundt. Rejseruten er: Uruguay, Argentina, Chile, Australien, Thailand, Burma, Indonesien, Borneo og Singapore. På denne blog vil vi løbende skrive om turen.

Janne og Esben

lørdag den 20. april 2013

Chiang Mai - sidste stop i Thailand

Vi ankom med fly til Chiang Mai midt under det thailandske nytår (songkran), hvilket betød at vores tur fra lufthavnen til hotellet tog 2,5 time i stedet for de normale 15 minutter. Gaderne var fyldte med mennesker, der sprøjtede med vand, og vi blev i den grad våde (foto 1).

Vi ankom om søndagen, hvor man i Chiang Mai afholder et stort søndagsmarked om aftenen, hvilket var et meget godt marked med både mad og souvenirs.

Vi boede på Hotellet Vieng Mantra, som lå centralt midt i den gamle bydel. Vi nød de mange svømmeture i hotellets pool.

Den primære årsag til, at vi var taget til Chiang Mai var for at tage et massagekursus hos Lek Chiaya. Massagen som praktiseres her er en kombination af traditionel thaimassage og forskellige tryk på kroppens nervebaner. Så efter 3 dages kursus fik vi vores certifikat.

Ligeledes valgte vi at tage på et madlavningskursus i at lave thaimad, hvilket var en meget hyggelig aften i selskab med to amerikanere, en tysker og en østriger.

Her i Thailand er vi nærmest blevet afhængige af dagligt at få thaimassage, så det bliver hårdt at skulle undvære, når vi nu skal ud i Borneos jungle den næste uges tid.2 kommentarer:

 1. He j med jer. Det ser rart ud!!!! I kan vist lige holde til det:). Det ser ud til at i får oplevet en masse forskelligt (som vi andre også kan drage nytte af, jeg serfremtil massage og thaimad). Min fætter kitesurfer forøvrigt en del, så det kan være han kender en som kan hjælpejer herhjemme. Vi er lige gået igang med at grave ud til en ny terrasse, så jeg tror jeg vil kravle i et karbad. Kan I hygge jer og have en forsat god tur. Martin

  SvarSlet
 2. Hej Martin. Det må vi se på når vi kommer hjem. V skal jo have nogen at øve os på, så måske.. Lyder godt med din fætter, det kan vi sikkert bruge, når vi skal igang derhjemme.
  Det lader til at det gode vejr så småt er ved at komme til DK, så I kan komme udenfor. Vi ser frem til at blive budt en øl på jeres nye terrasse til sommer?
  Hils hele familien fra os.
  Esben

  SvarSlet