Fra den 2/1 - 28/6 2013 rejser vi jorden rundt. Rejseruten er: Uruguay, Argentina, Chile, Australien, Thailand, Burma, Indonesien, Borneo og Singapore. På denne blog vil vi løbende skrive om turen.

Janne og Esben

torsdag den 18. april 2013

Pattaya - Sin city

Efter 12 dages afslapning på Koh Chang, var det tid til igen at få fyldt oplevelser på kontoen. Vi tog derfor til byen Pattaya lidt syd for Bangkok.

Vi havde tilmeldt os et kursus i kitesurfing. Kysten ved Pattaya giver gode muligheder for dette. Det er rigtig sjovt at mærke kræfterne i dragen, når man bliver trukket gennem vandet. Det er helt sikkert noget, vi skal prøve igen, når vi engang vender hjem.

Pattaya er dog kendt for noget helt andet end kitesurfing. Prostitution er byens trækplaster, og midtbyen får Bangkoks red light district til at ligne en provinsby. Derudover er Pattaya Thailands industrielle centrum og hjemsted for rigtig mange pensionerede europærerer.

Valget af overnatning kan derfor være lidt af en udfordring, hvis man ikke lige vil bo i dette "mekka". Det lykkedes os da at finde et rigtig hyggeligt nyopstartet sted lidt uden for byen, der hedder Mirabel Resort, som er ejet af en franskmand. Han var en rigtig socialiser, og han sørgede i den grad for at hygge omkring os og hjælpe os med alt hvad vi havde gang i. Ligeledes var han særdeles gavmild med at skænke alle mulige slags stærke drikke op til os, som vi da lige skulle prøve at smage, herunder en af hans egne spiritus blandinger fra 1987 ved navn mirabel.

Vi blev så glade for stedet, at vi brugte det meste af tiden på at hænge ud på vores lille hyggelige hotel, hvor baren og bio poolen (uden klor) blev flittigt besøgt. Vi mødte en masse hyggelige mennesker, som havde valgt at bosætte sig i Thailand, og det var sjovt at høre deres historier, herunder fik vi også en lang snak om bandet "Michael learns to lock", som thaierne kalder deres danske favorit band, eftersom de laver r om til l, når de udtaler det.

Endvidere fik vi spillet en masse backgammon og 4 på stribe, så det endte stort set altid med, at vi på den ene eller anden måde var dem, der lukkede og slukkede loungen/baren.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar