Fra den 2/1 - 28/6 2013 rejser vi jorden rundt. Rejseruten er: Uruguay, Argentina, Chile, Australien, Thailand, Burma, Indonesien, Borneo og Singapore. På denne blog vil vi løbende skrive om turen.

Janne og Esben

mandag den 20. maj 2013

Familiebesøg på Bali

Efter 4 1/2 måneds rejse var det dejligt at få besøg hjemmefra. Jannes mor (Jonna), Esbens mor og far (Inger og Svend) samt Esbens lillebror (Uffe) havde taget turen til Bali, så de nu kan rejse sammen med os de næste 17 dage rundt i Indonesien.

Vi tog imod familien i lufthavnen, og gensynsglæden var stor.

De første par dage brugte vi i byen Sanur, som ligger på det sydlige Bali.

Efter en god nats søvn var det tid til at familien skulle have deres fødselsdagsgaver, hvilket betød at alle blev inviteret på spaophold. Behandligen på 2,5 timer bestod først af en god omgang balinesisk helkropsmassage efterfulgt af en kropbehandling med frisk blended papaya-gel, som skulle hvile på huden i ca. 10 minutter. Herefter var der karbad med friske blomsterblade. Alle så meget afslappede ud efter endt behandling.

Aftensmaden blev indtaget på restauranten Bumbu Bali. En restaurant der serverer noget af det bedste balinesiske mad på øen. Restaurantens signatur ret er ristaffel, som består af mange små retter med tilhørende ris. Under middagen var der musik og dans. 

Den efterfølgende dag blev brugt til shopping og afslapning ved hotellets pool. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar