Fra den 2/1 - 28/6 2013 rejser vi jorden rundt. Rejseruten er: Uruguay, Argentina, Chile, Australien, Thailand, Burma, Indonesien, Borneo og Singapore. På denne blog vil vi løbende skrive om turen.

Janne og Esben

onsdag den 26. juni 2013

Kings Canyon

Kings Canyon er noget nær det modsatte af Uluru og Kata-Tjuta. I Stedet for at stikke op af jorden, er Kings Canyon en stor kløft i ørkenen. 

Vi valgte at gå en tur rundt om kløften. En tur som startede med en opstigning på omkring 100 højdemeter, efterfulgt af en rute rundt langs med skrænten af kløften. Midtvejs passerer man et vandhul med palmer omkring, som kaldes Edens have. Flere steder går skrænten lodret ned.På vej hjem til campingpladsen fik vi desuden nærkontakt med en vild kamel, der gik langs med vejen. Det var det sidste store dyr, som vi manglede, efter som vi har set wallabies, kænguruer og dingoer. 


Kings Canyon var vores sidste stop i Australien. Efter to dage herude, gik turen atter tilbage til Alice Springs, hvor camperen skulle afleveres, og vi fløj til Singapore. Hermed sagde vi farvel til Australien for anden gang, men helt sikkert også på gensyn. Landet har stadigt meget at byde på. 

I Singapore har vi en enkelt dag, inden ringen er sluttet og turen er slut.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar