Fra den 2/1 - 28/6 2013 rejser vi jorden rundt. Rejseruten er: Uruguay, Argentina, Chile, Australien, Thailand, Burma, Indonesien, Borneo og Singapore. På denne blog vil vi løbende skrive om turen.

Janne og Esben

torsdag den 26. februar 2015

En god start - eller?

Efter endelig at være ankommet til Perth, blev vi indkvarteret på et hotel i Perth, som forsikringselskabet havde fundet til os. Her fik vi 4 timers søvn inden vi stod op om morgenen for at hente vores camper. 

Det skulle dog vise sig at vores udfordringer endnu ikke helt var overstået. Da vi skulle have camperen, kunne vi ikke trække penge nok på vores master- og visakort. Det lykkedes os da til sidst at få camperen, men det er nu 3. gang på vores rejser at vi rammer loftet på vores kort - det skal vi have set på når vi kommer hjem, så vi kan undgå disse situationer igen. 

    Første aften i vores camper. Liam har lige lært at vinke. 


Efter en enkelt overnatning på en campingplads i Perth kørte vi til Guilderton ca 100 km nord for Perth. Campingpladsen her ligger ud til en lukket bugt, som var perfekt til at svømme i. Her tilbragte vi 3 dage for at få slappet af ovenpå flyrejsen og få vendt Liams døgnrytme. De første par nætter var en smule kaotiske, men derefter faldt han ind i samme rytme som hjemme i Danmark. Det blev også til et besøg i Yanchep national park med koalaer og kænguruer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar