Fra den 2/1 - 28/6 2013 rejser vi jorden rundt. Rejseruten er: Uruguay, Argentina, Chile, Australien, Thailand, Burma, Indonesien, Borneo og Singapore. På denne blog vil vi løbende skrive om turen.

Janne og Esben

lørdag den 7. marts 2015

Dynamite bay

Vi synes at køreturen fra Port Denison til Perth var for lang til at køre på en dag, så vi besluttede os for at dele turen op i to. Vi ville derfor køre mod Perth, og så se hvor langt vi ville komme i løbet af dagen, alt efter hvordan Liam tog køreturen. 

Vi blev dog enige om at gøre holdt i Green Head, mest af alt fordi der var en bugt med navnet Dynamite bay. Et sted med sådan et navn kunne vi ikke bare køre forbi. I Esbens hoved var der et billede af en bugt ligesom Hellfire bay, som vi besøgte for 2 år siden, og som stadig er den smukkeste strand vi nogensinde har besøgt. Det kunne Dynamite bay dog ikke helt leve op til, men flot var den, og sandet dejligt fint hvidt. Vi fik en svømmetur, og Janne fik taget vores snorkel udstyr i brug for første gang på turen.

Efter en lur til Liam og cappucino til forældrene, kørte vi til Lancelin ca 130 nord for Perth. Her overnattede vi på en campingplads, som lå lige bag klitterne. Et forblæst men flot sted, hvor hundredevis af papegøjer fløj rundt i klitterne. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar