Fra den 2/1 - 28/6 2013 rejser vi jorden rundt. Rejseruten er: Uruguay, Argentina, Chile, Australien, Thailand, Burma, Indonesien, Borneo og Singapore. På denne blog vil vi løbende skrive om turen.

Janne og Esben

lørdag den 7. marts 2015

Kalbarri

Vi havde gemt Kalbarri til vores retur til Perth. Kalbarri er en lille by, som ligger lige ud til kysten ca 500 km nord for Perth. Selve byen byder på gode strande, men den virkelige attraktion er Kalbarri national park, som omkranser byen. Vi tilbragte 4 dage i byen, hvor vi besøgte den østlige del af parken, som samtidig er den mest spektakulære. Parken byder på flere udsigtspunkter over den snoede flod, som gennem millioner af år har skåret en kløft gennem landskabet. En af udsigtspunkterne kaldes "nature's window". Et klippefremspring med et stort hul. 

Vores campingplads bød på en god overdækket pool, som vi nød godt af midtpå dagen, når temperaturen steg over de 30 grader. 

Efter 4 dage i Kalbarri kørte vi langs kysten tilbage til Geraldton. På vejen besøgte vi flere flotte udsigtspunkter med udsigt over det indiske ocean.

Tilbage i Geraldton var det tid til at få fyldt camperen med proviant, inden den videre færd sydpå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar